neděle 30. prosince 2012

Úprava zažívání a pročištění organismu

Dlouho jsem hledala nějaké nenásilné metody odstranění těžkých kovů z těla a celkového pročištění trávení a narazila jsem na Lepicol + Chlorella. Přála jsem si je na Vánoce a jsou tu !



Lepicol je v práškové formě. Má vysoký obsah vlákniny, obsahuje živé kultury, trávící enzymy a inulín.Užívá se 1 kávová lžička denně rozmíchaná v deci vody. Musím říct, že je to fakt nechutné (hlavně kvůli konzistenci), ale dá se to přežít :)


Mnohem raději ale užívám Chlorellu, která je v tabletkové formě. Balení jich obsahuje 750 (!), ale může se jich brát až 15 denně.Je to sladkovodní řasa a obsahuje bílkoviny, vit. A, C, B2, B6, B1, vápník, hořčík, železo a chlorofyl.
"Tato sušená řasa je schopná pohlcovat jedy jako houba, aniž by se mohli zpět uvolnit do organismu. Dokáže nevratně vázat škodliviny, např. těžké kovy a pesticidy, tak, že je tělo dokáže později samo vyloučit."



Užívají se dohromady, ale s odstupem nejméně tří hodin. Já nemám ráda ten práškový Lepicol, a tak zatím užívám jen Chlorellu a musím říct, že se cítím o dost lépe. Srovná se vám zažívání, odpadnou starosti jako nadýmání, říhání, bolesti v podbřišku, zácpa nebo průjem. Vím, že je to dost "choulostivé" téma, ale zaslouží si pozornost. Ono, co si budeme povídat, tyto problémy nám dokážou dost znepříjemnit život.

A kde najít tyhle produkty ? Buď v lékárně, nebo na netu www.zdravastreva.cz, kde je i víc informací o zažívání.

1 komentář:

  1. Chlorella je hodně dobrá, slyšela jsem i četla o ni hodně a myslím, že si ji v brzké době pořídím, protože mé zažívání to po vánocích potřebuje ;)
    Hezký článek :)

    OdpovědětVymazat